Nacht van de Onderwijs SMOKKELAAR 2019 | PERSBERICHT

In de nacht van 4 oktober zijn er op verschillend plekken in NL mensen wakker geworden, omdat zij THE MAIL hebben ontvangen met daarin de nominatie voor de OnderwijsSmokkelaar van het jaar 2019-2010.

Ben jij zo’n mens dan ben jij de gelukkige om op 7 november de rode loper te betreden tijdens de Film ’Nacht’ van de OnderwijsSmokkelaar. Van HARTE!!!

Het kan zijn dat je geen mail hebt gekregen maar dat je iemand bent of kent die ZEEEEEEKER aan onderstaande Smokkel Criteria voldoet

Voel je vrij om jezelf te nomineren

Of die gene waarvan je denkt dat hij/zij de nominatie verdient zelf onderstaande tekst te sturen

Vergeet niet een mailtje voor aanwezigheid te sturen naar info@onderwijssmokkelaars.nl

image1.jpeg

Je bent genomineerd!!

Hierbij nodigen we je graag uit

Voor de ‘Filmnacht’ van de OnderwijsSmokkelaar. Deze avond is je aangeboden omdat we denken dat jij iemand bent die afgelopen jaar bijzondere ruimte heeft gemaakt voor jeugd en/of onderwijs. Daarmee maak je kans op de Smokkelaar van het jaar bokaal.

Plaats en tijd: Donderdag 7 november in het KoelHuijs Zutphen. We starten om 19.00 uur. Aansluitend bar open om 21.00 uur (consumpties voor eigen rekening)

Kunstbende en NsFF winnaar Ainsli Gilewski is samensteller van de avond. Hij zal een screening geven van zijn prijswinnende film Asperger en een selectie van zijn favorieten.

Afgewisseld met live muziek on stage

En natuurlijk de uitreiking van de onderwijs smokkelaar van het jaar. Wie O wie neemt de bokaal dit jaar mee naar huis uit handen van Erik Hekkelman, OnderwijsSmokkelaar 2018-2019

De avond begint om 19.00 uur.

Het aantal plaatsen is geteld dus graag (voor 1 november) een mailtje naar

Info@onderwijssmokkelaars.nl

Om te laten weten of je er bij bent en met hoeveel personen (je mag 1 gast meenemen)

Wij verheugen ons!

De OnderwijsSmokkelaars

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *