Dat vier je!!

Misschien heb je er niet veel van gemerkt; een onderwijssmokkelaar werkt niet altijd in de spotlights.

Toch zijn ze met steeds grotere getalen aanwezig in jouw school; bewegend, net over de bestaande grenzen van je onderwijsconcept, met hun onderwijssmokkelwaar altijd bij de hand. Erkennend wat is, zoekend naar uitzonderingen en mogelijkheden.

Een feestje schuwt de smokkelaar niet, want onderwijs? Dat vier je! Daar haal je uit wat er in zit. Daar zoek je grenzen voor op, om over heen te kunnen kijken, in je zoektocht naar wat kan. En ja. Dat is altijd meer dan je had gedacht.

Een beetje onderwijssmokkelaar viert zijn successen. Gewoon. Omdat het leuk is om te doen, en te hebben gedaan. En is het niet alleen? Dan is er wel een schuurfeest te organiseren, om het samen te vieren.

Het afgelopen jaar is er heel wat afgesmokkeld in ons onderwijs. Daarom een vraag aan jou. Om het in deze nog donkere maand even vol in het licht te zetten:

Welke ideeën zijn er dit jaar jouw school binnen gesmokkeld?

En…

Wat wordt jouw smokkelwaar dit nieuwe jaar?

Enne… Pssst. De smokkel is aan jou.

Zien we jou ook op donderdag 31 januari. Een mooi begin van 2019, de eindegoedevoornemensbijeenkomst

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *