After Sint Smokkel…

AFTER SINT AFTER SINT SMOKKEL WERKDRUK WERKDRUK? WAAAAR?

Daaaaaag Sinterklaasje. De pepernoten zijn opgeveegd en nu klaar. Hoppa op weg naar het eind van dit jaar. Het is bijna Kerstvakantie.

Na alle cadeaus voor jullie nog een klein schoenboomcadeautje. Omdat chocolade sigaretten ook niet meer mogen… vind je nu her en der een pakje Werkdrukverlichting!!!

Niks mag meer tegenwoordig. Je zou bijna een ander vak kiezen. Bijna dan. Want wij weten als geen ander dat onderwijs een geweldig vak is met de allerleukste mensen. Tenminste als je het een beetje naar je eigen hand weet te zetten en wij OnderwijsSmokkelaars doen dat steeds beter. Om dat te vieren was er afgelopen 4 oktober de 1ste ‘DE NACHT van de ONDERWIJSSMOKKELAAR’. Het was een geweldig schuurfeest!

Enorm werklust verhogend is het om mensen te ontmoeten die zich niet laten onderdrukken door de WERKDRUK. En vol zijn van goeie ideeën. Omdat goeie ideeën soms ook weer tijd kost en werkdruk geeft, hebben wij van de OnderwijsSmokkelaars een PAKJE werkdrukverlichting gemaakt. Voor jullie! Als je het vindt… en als je het uitpakt zul je allemaal heerlijks ervaren EN! ! ! maak ook jij volgend jaar kans op die smokkelaars AWARD in de Oktober Nacht.

Omdat oktober veel te lang wachten is hebben we ook een SMOKKELNIEUWJAARSBORREL op de laatste dag van januari. Om onderwijssmokkel-strategieën te verzinnen waarmee je dat wat je werkelijk wil (maar wat ECHT niet kan natuurlijk, doe even normaal wat zeggen ouders daar dan wel niet van en we moeten ook aan de inspectie denken…) het komend jaar WEL te realiseren. En je hoeft het niet alleen te doen. Want wij OnderwijsSmokkelaars doen dat samen.

Ook mee doen? Of een keertje komen kijken wie we zijn?

Dat kan op donderdag 31 januari vanaf 16.30 uur (tot 18.30 uur) in de BIJZAAK te Zutphen. Wees welkom! ! !

De Bijzaak

Estlandsestraat 2A, 7202 CP Zutphen

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *