Achterhoek Meestert start Buddy-project

De kick-off van ons buddy project is een feit! Vrijdag dertien oktober kwamen meesters en toekomstige meesters bij elkaar op Iselinge Hogeschool. Onder het genot van een drankje werd er ongedwongen gespard over de rol van meesters in het basisonderwijs en waar je soms tegenaan kunt lopen wanneer je in een team werkt waar je de enige, of een van de weinige mannen bent.

Studenten die daar behoefte aan hadden, zijn gekoppeld aan een meester om met een bakkie koffie, via Whatsapp, enzovoorts, nog eens verder te kletsen.

Binnen Achterhoek Meestert is een groeiend aantal meesters actief. Heb jij als student of net afgestudeerde meester behoefte om eens te sparren met een meester, of wil jij buddy zijn, laat het dan weten!

Ga hier naar de Facebookpagina AchterHoek Meestert

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *